Москаль: Терористи на Луганщині відводять бойову техніку з передової в бік Луганська

Терористи знову збільшують вогневу агресію проти контрольованої Україною території Луганської області

Про це йдеться у повідомленні прес-служби голови Луганської ОДА Геннадія Москаля, передає Еспресо.TV.

Зокрема, протягом понеділка було зафіксовано 11 обстрілів із мінометів, автоматичних гранатометів, протитанкових керованих ракет, артилерії та стрілецької зброї (для порівняння — в неділю обстрілів було вісім). Міни, гранати та артилерійські снаряди вибухали на території населених пунктів Кримське, Щастя, Чорнухине, Станиця Луганська.

Вночі розвідувально-диверсійні групи бойовиків впритул наближалися до позицій українських силовиків на околиці Кримського, між двома сторонами відбувалися вогневі контакти. Поранених і загиблих з українського боку немає.

Як зазначається у повідомленні, серед ночі терористи почали відтягувати бойову техніку (автомобілі й танки) з передової в бік Луганська. Сьогодні вранці близько 9-ї години околиці Кримського були обстріляні з автоматичної зброї.

"В Станиці Луганській протягом учорашнього дня тривали перестрілки з автоматів та крупнокаліберних кулеметів. В районі мосту через Сіверський Донець та Вільхівських дач час від часу вибухали артилерійські снаряди. Серед ночі бойовики завели важку техніку, включаючи кілька танків, і відвели її в бік Луганська. Станом на сьогоднішній ранок (10:00) в Станиці тихо. Інформації щодо жертв чи поранених серед мирного населення немає", - повідомив Москаль.