Спортивний телеканал Колеснікова тимчасово припиняє мовлення через фінансові проблеми

Телеканал XSPORT тимчасово припиняє мовлення з 2015 року

Про це повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на XSPORT.

"В умовах нестабільності валютного курсу телеканал XSPORT прийняв рішення з 1 січня 2015 року зупинити власне телевізійне мовлення. В першу чергу, такі заходи пов'язані з неможливістю сформувати бюджет для закупівлі якісного іноземного контенту, оплата якого здійснюється в доларах і євро. Таким чином, в даний час канал припиняє мовлення на 90 днів для оптимізації технічних витрат. Після вирішення невідкладних питань телевізійний бродкаст каналу XSPORT буде відновлений", - така офіційна позиція керівництва XSPORT.

Що стосується онлайн-мовлення та офіційного сайту телеканалу XSPORT, то на їх життєдіяльності сьогоднішнє рішення керівництва ЗМІ не вплине. Ресурс продовжить інформувати українських вболівальників про найбільш значущі спортивні події на території України та по всьому світу.

У 2014 році найбільш рейтинговим продуктом телеканалу XSPORT став чемпіонат світу з баскетболу, тенісний турнір Уїмблдону, чемпіонат світу з хокею, боксерський поєдинок між Василем Ломаченком та Гері Расселом-молодшим, а також етапи легкоатлетичного турніру Діамантова ліга.

Зазначимо, що телеканал XSPORT - проект Бориса Колеснікова.