Плотницький козакам: Або служіть в ЛНР, або роззброюйтеся і займайтеся сільським господарством

У складі так званої "Народної міліції" організованого бандформування ЛНР буде створений "козачий полк" з дислокацією в Стаханові

Про це повідомив головний терорист ЛНР  Ігор Плотницкий, пише Еспресо.TV з посиланням на терористичну газету XXI век.

Плотницкий підкреслив, що ті козаки, які захочуть служити в терористичному угрупованні, отримають таку можливість.

"Або служать в "армії", або роззброюються і займаються сільським господарством - третього не дано", - вказав Плотницкий.

При цьому він підкреслив, що до тих, хто не захоче підкорятися будуть прийматися відповідні законні заходи. 

Нещодавно стало відомо, що на території, підконтрольній бойовикам, спецпідрозділ "Вимпел" ФСБ Росії наніс удар по бандугрупованню отамана Козіцина, який протягом тривалого часу відмовлявся підпорядковуватися ватажкам ЛНР і вів самостійну гру. Внаслідок нещодавнього побоїща між "козаками" Козіцина та бойовиками "ДНР" в Антрациті загинули близько 20 терористів, серед яких двоє ватажків банди. Самого ж Козіцина, за даними  співголови ГО "Права справа" Дмитра Снєгирьова ФСБшники ввивезли  до Росії.

Крім того, боєзіткнення між бойовиками "ЛНР" та "донськими козаками" за підтримки загону російських спецпризначенців відбулися в Красному Лучі, де владу захопив отаман Косогор. Відомо, що Спецпідрозділ "Вимпел" розділений на кілька бойових загонів, кожен з яких здатний діяти автономно. Зараз один із загонів російських військових знаходиться поблизу Красного Луча, інша група перемістилася до міста Стаханов, яке окуповане неконтрольованим ЛНР угрупованням «Козача національна гвардія". Цією групою керують «комендант» - муляр-антисеміт Павло Дрьомов на прізвисько «Батя» та колишній мер Стаханова Сергій Жевлаков.