"Укроборонпром" може постачати озброєння в Індонезію

"Укроборонпром" готовий взяти участь у тендері на постачання техніки, зокрема радіолокаційної, на потреби ВПС Індонезії

Про це повідомили у прес-службі державного концерну, передає Еспресо.TV.

Як зазначається, делегація Військово-повітряних сил республіки Індонезія відвідала ДАХК "Артем", що спеціалізується на виробництві авіаційних керованих ракет, обладнання для авіаційної та спеціальної техніки. Свою увагу зосередили на керованих авіаційних ракетах класу "повітря-повітря", якими можна оснастити ВПС Індонезії. Потенційні партнери зацікавились впровадженням у себе на батьківщині українських військових технологій, а також налагодженням спільного виробництва на потужностях профільних підприємств.

Також повідомляється, що роботу РЛС "Кольчуга" та інших систем цього типу іноземцям демонстрували в рамках відвідин Казенного підприємства "Науково-виробничий комплекс "Іскра" в Запоріжжі.

Крім того, індонезійці відвідали ДП "Запорізький державний авіаційний ремонтний завод "МіГремонт", що модернізує та робить капітальний ремонт літаків МіГ-25, Су-27, Су-17, Су-25, Су-17 всіх модифікацій, їх агрегатів і систем.

"Укроборонпром " підтвердив свою готовність взяти участь у тендері на постачання техніки, зокрема радіолокаційної, на потреби ВПС Індонезії.

Нагадаємо, "Укроборонпром" тісно співпрацює з Міністерством оборони та безпеки Республіки Індонезія. Підприємства-учасники Концерну вже виконали низку контрактів – до азійської країни постачались бронетанкова та авіаційна техніка, а також надавались послуги з ремонту та модернізації озброєнь.