В Антрациті та Красному Лучі "казаки" і бойовики "ЛНР" встановили двовладдя

В Антрациті та Красному Лучі, що на Луганщині, фактично встановлено двовладдя - на контроль територій претендують російські "козаки" і бойовики "ЛНР"

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"Дислоковані тут підрозділи армії РФ зберігають "нейтралітет" і втручаються в конфлікти між "козаками" і місцевими терористами тільки в разі небезпеки виникнення прямого збройного протистояння", - повідомляє Тимчук.

За його інформацією, між "претендентами на владу" постійно йде з'ясування відносин - зокрема, "козаки" домагаються отримання фінансової допомоги від "ЛНР" і доступу до розподілу "гуманітарної допомоги" з Росії.

Разом з тим, Тимчук повідомив, що впродовж останнього тижня зафіксовано вибуття частини "козаків" з території Донбасу в Росію.

Нагадаємо, раніше неодноразово повідомлялося, що в Антрациті та Красному Лучі між "козаками" і бойовиками "ЛНР"  відбуваються збройні сутички через намагання встановити контроль над містами.