Біатлоніст Дериземля, який не потрапив до Верховної Ради, вирішив відновити кар'єру

Відомий біатлоніст покинув спорт заради роботи в "Центрі підтримки армії". Також він балотувався у парламент

Як повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на XSport, цю новину повідомила головний тренер чоловічої збірної України з біатлону Надія Бєлова. 

"З Андрієм ми постійно були в контакті. Я цікавилася тим, чим він займався після біатлону. Він мені говорив, що якщо раптом у нього не вийде в іншій сфері, то він хотів би спробувати повернутися в команду. Але для цього звичайно потрібно тренуватися. І ось він зараз буде стартувати на чемпіонаті України. Якщо він покаже хороший результат, то у нього з'явиться можливість стартувати на чемпіонаті Європи. Звичайно, він пропустив весь підготовчий етап, але з його досвідом і багажем тренувань Андрій безумовно здатний потрапити в команду. Однак, підкреслюю, ми дивимося на результат", - сказала Бєлова.

Нагадаємо, що минулого місяця Дериземля оголосив про завершення спортивної кар'єри, бажаючи зосередитися на роботі в "Центрі підтримки армії". У жовтні Дериземля взяв участь у парламентських виборах. Був самовисуванцем на мажоритарному округу № 205 (Чернігівська область). Дериземля посів друге місце, програвши кандидату від блоку Петра Порошенка Валерію Куличу близько 10 тисяч голосів.