"Укроборонпром" і Польща налагодять спільне військове виробництво

Державний концерн "Укроборонпром" і польська компанія "Lubawa. S. A" підписали договір про спільне військово-технічному виробництві

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу "Укрборонпрому".

"Вже найближчим часом буде визначено низку виробів, які будуть виробляти на спільному підприємстві. У підписаному договорі міститься, зокрема, конкретний план дій, який буде втілено протягом найближчих тижнів", - повідомили у прес-службі.

Перший заступник генерального директора концерну Сергій Пинькас зазначив, що "Укроборонпром"  робить перші значні кроки для серйозного співробітництва з європейськими партнерами.

"Україна зараз дуже потребує розвитку технологій та сучасного виробництва. Відтепер європейський ринок озброєння став для нас ще ближче", - сказав він.

Нагадаємо, протягом останніх кількох місяців у зв`язку з подіями на Сході України держконцерн "Укроборонпром" значно розширив географію співробітництва.

Зокрема, на початку грудня концерн домовився з високопосадовцями Міністерства оборони Пакистану про підписання нових контрактів та поглиблення співробітництва між країнами.

Також "Укроборонпром" уклав низку контрактів із американською корпорацією ATN Corporation на постачання військового обладнання для потреб Служби безпеки, Національної гвардії та Міноборони.