Захарченко раптово згадав, що бачив як збили "Боїнг"

Головний терорист "ДНР" Олександр Захарченко згадав, що бачив хто і при яких обставинах збив "Боїнг- 777" на Донбасі

Про це він заявив сьогодні,  передає Еспресо.TV з посиланням на РІА "Новости".

"Я бачив, як воно відбувалося. Було два літаки і був "Боїнг". Потім два літаки полетіли, а "Боїнг" упав. ДНР не збивала літак з двох причин. Перше - ми люди, а не звірі, а друге - технічних засобів таких немає ", - сказав Захарченко.

Він стверджує, що "бачив це на власні очі". "Я проїжджав повз міста Шахтарськ. Якщо треба буде, то свідки, які бачили те ж саме - це не один десяток людей ... Відразу зрозумів, що літак збили українські літаки. У нас немає авіації", - підкреслив він .

Нагадаємо, нещодавно російське пропагандистське видання "Комсомольська правда" оприлюднила інтерв'ю з "секретним свідком", який  також заявив, що літак рейсу MH-17 на Донеччині збили ракетою "повітря-повітря", випущеною зі штурмовика СУ-25 українських ВПС.

Саме з цим інтерв'ю збігаються останні "свідчення" терориста Захарченка.

Однак голландським журналістам вдалося знайти нові докази того, що малайзійський "Боїнг-777" був збитий з території, контрольованої бойовиками. Зокрема, йдеться про три фотографії та інтерв’ю зі свідком вибуху і автором цих фотографій. За словами свідка, фото є непрямими підтвердженнями того, що літак був збитий ракетою з контрольованої терористами території.

Зазначимо, що літак "Боїнг-777" малазійських авіаліній був збитий  17 липня  в районі міста Торез Донецької області. Внаслідок катастрофи загинуло 298 людей, з них 80 дітей.