Мешканцям Алчевська терористи пояснили: Грошей і продуктів не буде, але працювати треба

Мешканцям окупованого міста Алчевськ в Луганській області нова терористична влада навіть не обіцяє забезпечити продуктами, але виходити на роботу люди зобов’язані попри все

Про це жителям Алчевська розповів командир батальйону "Призрак" та по суті господар міста Валерій Мозговий, передає Еспресо.TV.

Він разом з так званим "мером" Алчевська Наталею Пятаковою (колишній заступник міського голови та керівник відділу постачань Алчевського меткомбіната) Мозговий пояснив людям, що не може їм гарантувати ані зарплат, ані харчів.

"Всіх нагодувати ані місто, ані наш підрозділ неспроможні. На сьогоднішній день ми забезпечуємо школи, дитячі садки, безкоштовні їдальні, бюджетні організації, але не всі разом а по черзі, щоб людям продуктів хоча б на кілька тижнів вистачило", - розповів терорист.

На запитання мешканців, як їм ходити на роботу, не отримуючи за це гроші, Мозговий відповів: "Як би нам важко не було, ми зобов’язані ходити на роботу, виконувати свої функціональні обов’язки. Під час блокади Ленінграда навіть балет на сцені танцював і нічого".

Взамін іжі та зарплат Мозговий запропонував мешканцям Алчевська безкоштовний концерт.