Росія втратить місце у виконкомі УЄФА

Почесний президент Російського футбольного союзу (РФС) В'ячеслав Колосков заявив, що Росія може позбутися місця у виконкомі УЄФА

За словами Колоскова це станеться, оскільки глава РФС Микола Толстих, швидше за все, не стане висувати кандидатуру, а нинішній член виконкому Сергій Фурсенко не знайде підтримки, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Р-Спорт".

"Зараз у нас є представник у виконкомі УЄФА - Сергій Фурсенко. Він то приїжджає, то ні. Звичайно, повага до нас падає. Понад те, я вважаю ймовірним втрату місця у виконкомі УЄФА від Росії, оскільки Фурсенка, швидше за все, висувати ніхто не буде, а якщо і висунуть, то він не пройде, оскільки нікого не представляє. Вже ніхто від Росії не може зайняти пост у виконкомі УЄФА. На цей пост може претендувати тільки президент національної асоціації. Толстих навряд чи наважиться виставити свою кандидатуру, оскільки навколо стільки всякого негативу", - вважає Колосков.

Остаточний термін для висування кандидатур на посади членів виконавчого комітету ФІФА та виконавчого комітету УЄФА закінчується 24 січня 2015 року.

Як уже повідомлялося, Мішель Платіні є єдиним кандидатом на пост президента УЄФА, вибори якого відбудуться у Відні 24 березня 2015.