У Вінниці сталася масова бійка зі стріляниною, загинув іноземець, - МВС

Сьогодні близько 6:00 у Вінниці біля ресторану швидкого харчування "Макдональдс" сталася масова бійка між двома компаніями

Зміст

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу ГУ МВС у Вінницькій області.

За даними відомства, в результаті бійки одна людина загинула від вогнепального поранення, ще двоє госпіталізовані до лікарні з різного роду тілесними ушкодженнями.

"Міліція встановила особу загиблого - ним виявився 25-річний іноземець, який, за попередніми даними, на території України перебував нелегально. Однак, ця інформація додатково перевіряється", - розповіли в міліції.

Разом з тим, джерела у правоохоронних органах повідомляють, що, за попередніми даними, загиблим є марокканець, передає УНН.

 Крім того, один з тих, хто опинився в лікарні,Є також не є громадянином України. Третій госпіталізований – українець.

За даним фактом порушено кримінальну виробництво за ознаками ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Такий злочин карається позбавленням волі на строк до 15 років.

Нагадаємо, останні часом у Вінниці, на вотчині нинішнього президента України Петра Порошенка, почастішали різного виду провокації та акції протесту.

Зокрема, 6 грудня активісти влаштували штурм будівлі Вінницької обласної ради. У результаті заворушень щонайменше 15 осіб, в тому числі правоохоронці.