Яресько пояснила, чому не показує свої доходи

Міністр фінансів Наталія Яресько пообіцяла найближчим часом оприлюднити свою декларацію про доходи і запевняє, що їй немає чого приховувати

Про це вона написала на своїй сторінці у "Фейсбуці",  передає Еспресо.TV.

"Дорогі друзі, журналісти та мої колеги, неодноразово закидали мені, що я – єдиний міністр, який не подав декларацію про доходи за 2013 рік. Відповідаю: декларація є, але вона оформлена відповідно до вимог американського законодавства. І наразі я працюю над тим, щоб подати всі дані та відомості так, як цього вимагає український закон", - написала вона.

"Запевняю вас: мені немає, чого приховувати. Затримка з поданням декларації має виключно технічний характер", - пояснила Яресько.

Вона обіцяє, що щойно декларація буде готова, одразу ж оприлюднить її у ЗМІ.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ повідомляли, що Яресько - єдина з новопризначених міністрів,  хто показав свої доходи за минулий рік.

Зазначимо, що Верховна Рада проголосувала за новий склад Кабміну 2 грудня. Новим міністром фінансів стала Наталія Яресько. 

Вона є громадянкою США і понад  20 років проживає в Україні. 2 грудня президентським указом їй було надане українське громадянство.