Міхалок до українців: Ми, як і раніше, захоплюємося вами!

У Києві відбувся концерт "постляпівського" гурту BRUTTO

27 грудня у клубі Stereo Plaza в Києві білоруський гурт BRUTTO відіграв свій дебютний концерт. Колектив екс-вокаліста "Ляпіса Трубецького" Сергія Міхалка і ще п'ятьох білоруських і українських "суворих" хлопців виконав нові та старі, "ляпісівські", пісні, починаючи з альбому "Капітал".

Послухати BRUTTO зібралися люди різні, повідомляє СоцПортал. Враховуючи, що з моменту заснування групи не минуло й півроку, ажіотаж вразив.

Розігрівала публіку білоруська група Drum Ecstasy, після чого на сцену увірвалися BRUTTO. Основу концерту складали нові пісні гурту упереміш зі скандуваннями. На сцені навіть з'явився банер столичного футбольного клубу "Арсенал", а в залі запалили "фаєр". При цьому численна публіка, далека від рухів футбольних фанатів, поставилася до подібного цілком схвально.

Завершив концерт Міхалок промовою, в якій вкотре висловив підтримку Україні. Позиціонуючи новий гурт як такий, що вступає за спортивний рух, соліст BRUTTO звернувся до українців з символічною промовою. "Головне не взяти вагу, головне її утримати. Давайте тепер думати, як втримати цю переможну висоту", - проголосив він.