СБУ під Волновахою затримала терориста-"конфіскатора"

Сьогодні вночі під Волновахою Донецької області контррозвідка Служби безпеки України затримала небезпечного озброєного бойовика, який пройшов вишкіл у військовому таборі терористів та "тренувався" на мирних мешканцях

Встановлено, що восени зловмисник пройшов спеціальну підготовку в організованих на Донеччині під керівництвом російських спецслужб військових таборах, повідомляє Еспресо.TV із посиланням на прес-службу СБУ.

"Після набуття навичок підривної роботи, поводження зі зброєю його було зараховано до одного з місцевих бандформувань під прізвиськом "Термик". Бойовику було доручено організацію та забезпечення пропускного режиму на блокпостах терористів у Донецьку. Під час огляду автівок мирних жителів "Термик" на власний розсуд визначав "неблагонадійних" громадян та конфісковував їхній багаж для потреб поплічників.

Стосовно правопорушника слідчий відділ СБУ в Донецькій області розпочав кримінальне провадження за ст. 260 (створення не передбачених законами України воєнізованих формувань або участь у їх діяльності) Кримінального кодексу України. Тривають оперативно-слідчі дії", - йдеться у повідомленні СБУ.

Як повідомляло Еспресо.TV, СБУ затримала двох бойовиків з банди "Кальміус".