Срна пообіцяв, що "Шахтар" повернеться у Донецьк

За словами капітана "гірників", команда повернеться у Донецьк, коли настане час

Як повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на офіційний сайт "Шахтаря", хорватський футболіст з відпустки подякував донецьким вболівальникам за любов та пообіцяв, що команда повернеться у Донецьк, коли настане час.

"Дорогі вболівальники! Для всіх нас цей рік був дуже складним. Так, "Шахтар" став чемпіоном країни, ми завоювали національний Суперкубок, вийшли в плей-офф Ліги чемпіонів. Але всі ці радісні події перекреслила війна. Біль і страх прийшли на Донбас. Загинули люди. Команда була змушена покинути Донецьк, рідну "Донбас Арену"... Я хочу, щоб весь цей кошмар закінчився і більше ніколи не повторювався.

Але навіть у такий страшний момент ви, наші вболівальники, залишилися з нами. Весь цей час я знав і відчував, що ви поруч, що ви переживаєте і вболіваєте за нас. Ваша відданість "Шахтарю" заслуговує не просто глибокої поваги - я схиляюся перед тією вірністю, яку ви проявили по відношенню до нашої команди в такий важкий період. 

Нехай у новому році настане мир! Це моє найбільше бажання. Ми сумуємо за вами Сумуємо за "Донбас Ареною". Сумуємо за нашим Донецьком. Ми повернемося при першій же можливості. Я вам це обіцяю!

З Новим роком, наші дорогі вболівальники! Ви у нас найкращі!", - написав Срна.

Нагадаємо, що після окупації Донецька "Шахтар" переїхав до Києва, а матчі проводить на "Арені Львів".