Втікач Азаров продав свій маєток на Печерську

Колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров, який нині перебуває у розшуку, вирішив продати будинок на вул.Звіринецька,1 у Печерському районі Києва

Про це свідчить видана Азаровим довіреність, копія якої опинилася у розпорядженні "Наших грошей", передає Еспресо.TV.

Зазначається, що цю довіреність Азаров оформив у московського нотаріуса 23 червня цього року. Згідно з документом, інтереси Азарова щодо продажу майна представлятиме Гліб Лєшков, який обіймав керівні посади в компаніях з будівельної групи "Розвиток" Олексія Азарова, сина екс-прем’єр-міністра Азарова.

Йдеться про продаж житлового будинку площею 594 квадратних метри і ділянки 0,1 га на вул. Звіринецька,1. Власником даної нерухомості є особисто Микола Азаров, який зокрема у 2013 році у своїй декларації задекларував будинок з аналогічною площею.

Повідомляється, що земельну  ділянку площею  0,1 га Азаров отримав у приватну власність від Київради у 2003 році "для будівництва, експлуатації та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд".

У довіреності вказано кадастровий номер ділянки Азарова. На цій ділянці знаходиться двоповерховий будинок.

На сайтах нерухомості є інформація про трохи більший будинок у цьому ж районі за $3,50 млн.

Нагадаємо,  колишній прем'єр-міністр Микола Азаров нині перебуває у міждержавному розшуку. За останніми даними, СБУ мешкає йогго у Підмосков’ї.

Зазначимо, що у квітні Азарова виставив  на продаж величезний маєток на березі річки Конча-Заспа.