Поліція попередила мітингувальників, що акція на підтримку Навального, не узгоджена

Поліція за допомогою гучномовця повідомила присутніх на Манежній площі, що акція не узгоджена з московською органами виконавчої влади, і попросила розійтися

Проте присутні на площі не розходяться і скандують гасла на підтримку Олексія Навального, передає Еспресо.TV з посиланням на агентство "Інтерфакс"

На Манежній площі з'явилася група козаків, які називають себе дружинниками мерії Москви. Козаки обіцяють "розібратися з мітингом", повідомляє журналіст Ілля Шепелін. 

Нагадаємо, Олексія Навального, який попри домашній арешт, вийшов на мітинг на Манежну площу, затримали біля готелю "Ріц" на Тверській вулиці, він знаходиться в автозаку. Про це повідомив кореспондент "Медузи" Ілля Азар.

За його словами, Навального одразу ж вивезли.

Згодом Навальний написав про своє затримання у "Твіттері".

"То, что задержали меня значит одно - среди оставшихся задержат на одного меньше", - написав він, додавши згодом: "Я был рад хоть пятнадцать минут быть той единицей без которой не соберутся миллионы".

Наразі на Манежній площі декілька сотень людей. Південний вестибюль станції метро "Охотний ряд" з 18:00 закритий для виходу пасажирів. Манежна площа перекрита. Стягнуті додаткові наряди співробітників правоохоронних органів.

Люди прийшли на площу, щоб підтримати братів Навальних. Сьогодні Олексій Навальний та його брат Олег були визнані винними у шахрайстві російським судом. Олексій Навальний отримав умовний термін, тоді як його брат - 3,5 роки реального строку. Олег Навальний був заарештований в залі суду.