На Одещині вже відновили рух транспорту на деяких дорогах (КАРТА)

На Одещині тривають роботи з розчищення автомобільних доріг. Завдяки цьому вже забезпечений проїзд по деяким автомобільним дорогам

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України, передає Еспресо.TV.

Зокрема, вже забезпечений проїзд для легкового транспорту дорогами - М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ,  - М-16 Одеса – Кучурган, - М-27 Одеса – Іллічівськ.

Дорогою - М-15 Одеса – Рені, від Одеси забезпечено проїзд легкового транспорту до 128 км. Від 128 км до м. Рені та від 176 км до 190 км, біля с. Кирнички Ізмаїльського району, проїзд ще ускладнений.

Також легкові автомобіли можуть їхати дорогою Р-70 Одеса–Б.-Дністровський – Монаші – (М-15), від с. Барабой до м. Овідіопль, але 12-18 км проїзд все ще ускладнено.

На цих дорогах все ще діють уведені раніше заборони  для руху великовагових транспортних засобів. Також заборонено в в'їзд та виїзд таких транспортних засобів в (з) Одесу.

Аеропорти України працюють у штатному режимі.Морські торговельні порти та морські канали також працюють у звичайному режимі. Виключення – канал гирло «Бистре», який все ще закритий для руху суден.