У Плотницького відзвітували про ліквідацію терориста "Бетмена"

Бойовики Плотницького під час "великої спецоперації" знищили одного з "польових командирів" з позивним "Бетмен" і затримали його поплічників

Про це йдеться у повідомленні на сайті "ЛНР", передає Еспресо.TV.

"30 грудня 2014 Генпрокуратурою ЛНР було порушено кримінальну справу стосовно співробітників батальйону ГБР "Бетмен", що мають позивні "Маніяк", "Омега", "Дак", "Чечен", "Бетмен", "Луїш", "Фобус", "Янек", "Хохол", "Субота", "Зема", "Таблетка", та інших за фактами незаконного позбавлення волі двох і більше осіб, тортурам з використанням зброї, а також вбивств, викрадень мирних громадян, незаконному позбавленні волі, здирництві і розбоях", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, в червні-жовтні 2014 вищевказані терористи незаконно утримували і катували 13 місцевих жителів. В результаті один з утримуваних помер.

"При затриманні 1 січня 2015 керівник батальйону "Бетмен" Бєднов відмовився виконувати законні вимоги співробітників спецпідрозділу роззброїтися і чинив запеклий збройний опір. В результаті перестрілки він був убитий", - йдеться у повідомленні.

Інформацію про "велику спецоперацію" з затримання терориста Олександра Бєднова підтвердив співголова ГО "Права справа" Дмитро Снєгирьов на своїй сторінці у "Фейсбуці", розмістивши фото результатів "спецоперації".