Актора Паніна примусили вибачатись за погрози "взяти Одесу"

Одеські активісти з організації "Рада Громадської безпеки" зустріли в рідному місті скандального актора Олексія Паніна, який ще в серпні записав відео з погрозами на адресу президента України Петра Порошенка

Актор, який палко підтримував анексію Криму і погрожував анексувати Одесу, як ні в чому не бувало, сидів у ресторані "Риба". Активісти змусили Паніна вибачитися за антиукраїнські заяви, про це вони написали у Фейсбуці. 

Після вибачень активісти сфотографувалися з актором "для трофею" і пообіцяли розмістити в мережі відео з вибаченнями російського "діяча мистецтв".

Як заявив лідер громадської організації Марк Гордієнко, зактор справив на одеситів жалюгідне враження.

"Мені особисто байдуже сексуальне або професійне життя Паніна... Мені небайдужі його публічні слова проти моєї Країни і Одеси, і Президента ... За це доведеться відповідати. Паніна віддали міліції і СБУ, і він був безмірно від цього щасливий, а взагалі він глибоко нещасна людина... Щирий дегенерат...", - написав Гордієнко у своєму Фейсбуці.

Нагадаємо, скандальний актор Олексій Панін записав звернення до українського народу і Петра Порошенка. Зокрема, Панін заявив, що він радий, що Крим окупувала Росія, а також почав погрожувати президенту України тим, що на черзі - Одеса. 

До того ж минулого року візит Паніна в Крим завершився скандалом: актор влаштував ДТП за участі кримського татарина та заявив, що частину кримських татар "Сталін не добив у 1944 році".

На Паніна відкрили кримінальну справу, кримські татари зірвали його гастролі в Криму, а сам Олексій вибачився та поїхав до Росії.

Детальніше читайте на УНІАН:http://www.unian.ua/society/1028659-rosiyskogo-aktora-panina-v-odesi-zmusili-vibachatisya-za-antiukrajinski-zayavi.html