Полк "Азов": Під Тельмановим всю ніч тривали бої з терористами

Сьогодні вночі терористи спробували прорватись через спостережний пост полку “Азов”. Бойовики двічі йшли у наступ неподалік населеного пункту Гранітне Тельманівського району Донеччини

Про це йдеться у повідомленні на фейсбук-сторінці полку "Азов", передає Еспресо.TV.

"Азов" разом з побратимами з 23 батальйону територіальної оборони прийняли бій. Атаку було відбито. Тоді терористи спробували атакувати вдруге, вже перейшовши річку Кальміус. Їм вдалося підійти на кількасот метрів до наших позицій. Таким чином розпочався безпосередній вогневий контакт з противником. Бої точились всю ніч з різною інтенсивністю. Противник навіть намагався здійснити фланговий обхід. Але відчувши опір їм довелося відступити. Та на цьому розваги не скінчилися.

Зранку бойовики знову потішили нас своїм візитом. Цього разу застосовуючи артилерію. Обстріл вівся зі 120 мм міномета. У відповідь наші відстрілювалися з крупнокаліберних кулеметів. Наші соратники з 23 батальйону відповіли їм взаємністю, відкривши вогонь з танку. Це в свою чергу змусило терористів лишити буферну зону і повернутися на свої позиції. Втрат серед українських військових немає", - розповіли в прес-службі полку подробиці нічного бою.