У Кремлі вигадали постачати електроенергію до Криму на плавучій АЕС

Росатом і Об'єднана суднобудівна корпорація пропонують побудувати плавучу атомну електростанцію для постачання до Криму електроенергії

Про це повідомляє Еспресою.TV з посиланням на інформацію, яку оприлюднив на своїй стронінці у Фейсбуці народний депутат Антон Геращенко.

Нардеп переконаний, що досвідчені, стратегічно мислячі ділки з найближчого оточення Путіна вирішили використати ситуацію з дефіцитом електроенергії в Криму в своїх інтересах, в інтересах подальшого розграбування народу Росії.

"Чому Путіну підносять, як кращий проект саме плавучої атомної електростанції, а не наприклад проект будівництва ЛЕП через Керченську протоку, або розширення існуючих потужностей на ТЕС - це просто пояснити. На будівництві ЛЕП або реконструкції ТЕС багато не вкрадеш. Інша справа атомний проект, та ще й плавучий. Там завжди можна завищити ціну будівництва в три рази і прикритися пристойними приводами безпеки навколишнього середовища та ноу хау а-ля Сколково", - написав він.

Нагадаємо, півострів Крим, підключений до Української енергетичної системі останнім часом,  піддається віялових відключень електроенергії.