У МВС говорять про 12 загиблих в автокатастрофі у зоні АТО

Станом на 12.00 кількість загиблих у ДТП поблизу міста Артемівська становить 12 чоловік, постраждав також 21 військовослужбовець Національної гвардії України

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті МВС України, передає Еспресо.TV.

Зазначається, що всі інші дані щодо кількості загиблих і постраждалих не відповідають дійсності.

Повідомляється, що 14 із постраждалих уже доставлені до харківського військового шпиталю для лікування. У багатьох із них лікарі відзначають стабільний важкий стан здоров’я. На даний час їм надається всебічна медична допомога.

Ще семеро постраждалих резервістів НГУ будуть з Артемівська доставлені до Харкова впродовж сьогоднішнього дня.

За дорученням Президента України Петра Порошенка створено комісію з розслідування ДТП та комісію з організації поховання загиблих.

Нагадаємо, раніше в ГПУ повідомили, що в результаті смертельної аварії, яка сталася у зоні АТО за участю бійців Нацгвардії, загинуло 13 солдатів.

Як повідомлялось раніше, вчора близько 19.00, під час здійснення ротації військовослужбовці добровольчих підрозділів та Національної Гвардії України потрапили в ДТП. Біля с. Міньківка Артемівського району автобус з бійцями зіткнувся з військовим вантажним автомобілем. Причиною аварії стали складні погодні умови (ожеледь і обмежена видимість).