Поліція ліквідувала підозрюваних у нападі на редакцію Charlie Hebdo, - ЗМІ (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Поліція вбила підозрюваних у нападі на редакцію Charlie Hebdo братів Шерифа і Саїда Куаші

Про це з посиланням на джерело в поліції повідомляє Agence France-Presse, пише "Slon.ru"  

Заручник, якого вони утримували в друкарні в місті Даммартен-ан-Гоель (в декількох десятках кілометрів від Парижа), був звільнений і не постраждав. Уточнюється, що брати Куаші першими відкрили вогонь по спецназу, що оточив будівлю. Один з бійців спецназу був легко поранений.
 
Штурм другого захопленого будинку - магазину на сході французької столиці - також завершився вбивством терориста, ім'я якого поки не повідомляється, пише Le Monde. Кілька заручників, які перебували в приміщенні, звільнені.

Французьке радіо RTL розмістило фото будівлі під час шутрму на своїй сторінці у Twitter.

Один з французьких телеканалів також транслював наживо відео штурму будівлі з братами Куаши.

http://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f9?isVid=1&isUI=1

Незадовго до штурму президент Франції Франсуа Олланд провів термінову нараду з прем'єр-міністром Мануелем Вальсом, главою МВС Бернаром Казнєвим і міністром  юстиції Крістіаном Тобіра, пише "Українська правда".

Братів Куаші підозрюють у вбивстві 12 осіб при нападі на редакцію сатиричної газети Charlie Hebdo 7 січня. Паризький магазин, за непідтвердженими даними, захопив їх передбачуваний спільник Амеді Кулібалі, який також підозрюється у вбивстві поліцейського. Крім цього поліція оголосила в розшук співмешканку Кулібалі Айю Бумедьен.