Комісія затвердила проведення конкурсу на обрання директора Антикорупціного бюро

Конкурсна комісія з обрання кандидатів на посаду директора Національного антикорупційного бюро затвердила у суботу проект оголошення про проведення конкурсу

Про це повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на "Укрінформ".

Проект документа зі всіма узгодженими змінами і доповненнями підтримали сім членів комісії. Двоє утрималися.

Питання про участь у конкурсі іноземців після тривалих дискусій погодили у наступній редакції: "Згідно зі статтею 6 закону України про НАБ, директором може бути громадянин України (кандидат-іноземець може прийняти участь у конкурсі, додавши до необхідного пакету документів клопотання на ім'я президента України про отримання громадянства)".

За словами голови конкурсної комісії Рефата Чубарова, після технічних правок та узгодження в Адміністрації Президента України документ планується оприлюднити в понеділок, 12 січня. Після цього бажаючі взяти участь у конкурсі можуть упродовж 30 днів подавати свої кандидатури на розгляд.

Чергове засідання Конкурсної комісії з обрання кандидатів на посаду Директора Національного антикорупційного бюро України заплановане на понеділок, 12 січня, на 18:00. Під час нього члени комісії планують розглянути пропозиції щодо змін до закону України про НАБ.