Російський співак Юрій Лоза заявив, що французи фінансують українських військових для вбивства мешканців Донбасу

Артист вважає, що київська влада проводить на сході країни "каральну спецоперацію проти мирних жителів окупованого регіону"

Про це він заявив в ефірі телеканала "Новостной фронт", передає Еспресо.TV із посиланням на "Амурбург".

"Франція підтримувала каральну операцію на Донбасі. Тих людей, яких вбили на Донбасі, їх, зокрема, вбили і на французьку допомогу. Це вже контртерористична операція, як вони її називають. Хоча ця назва абсолютно невірна. Жодних терористів на Донбасі і в помині не було ", - почав свою заяву артист.

Лоза висловив обурення тим фактом, що французи "спокійно дають гроші на вбивство простих жителів на Донбасі".

"... І в той же час виходять на вулиці через те, що гримнули їхніх поганих карикатуристів. Тим більше карикатуристів цих я б не назвав людьми порядними. Це ось типу наших ліберальних, ось псевдоліберальних "крякальщиків", які сидять і в об**рають все", - пояснив Лоза, додавши, що засуджує вбивства у Франції і тих, хто на них провокує.

"Не буває безмежної свободи слова. Взагалі не буває нічого без рамок. Завжди повинні мати абсолютно чіткі межі, за які не можна переступати", - пояснив він.

Крім того, російський співак повідомив, що прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк їздив до Німеччини "за печивом", а у самих німців "не все в порядку з головою".

Нагадаємо, що протягом останніх днів у Франції скоїли два теракти, внаслідок яких загинули 17 людей.

7 січня троє невідомих у масках скоїли напад на редакцію сатиричного тижневика Charlie Hebdo у Парижі. В результаті стрілянини загинули щонайменше 12 осіб, зокрема двоє поліцейських, а також головний редактор видання та відомі карикатуристи.

Також 9 січня озброєний чоловік захопив заручників в кошерному магазині на сході Парижа. Відбулася перестрілка між поліцією і невідомим, озброєним автоматом Калашникова. Загинули чотири людини.