Будинок втікача Януковича на Оболоні переоформили на нового власника

Приватний будинок біглого екс-президента України Віктора Януковича на Оболонській набережній у Києві переоформили на нового власника - Артура Хачатуровича Ростом’яна

Про це свідчать дані з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, передає Еспресо.TV  з посиланням на "Наші гроші".

Згідно з повідомленням, договір купівлі-продажу був укладений 2 жовтня 2014 року і посвідчений нотаріусом Альоною Петріцькою. Документи, знайденими минулої зими в "Межигір’ї" засвідчують, що  Петріцька у якості нотаріуса обслуговувала фірми межигірської групи.

Відомості про державну реєстрацію обтяжень відсутні, тобто арешт на майно не накладений.

До жовтня земля і будинок на набережній були оформлені на ТОВ "Київбуджитло". Незмінним власником цієї компанії є ТОВ "Дом Лесника", на який також була оформлена земля під маєток в Сухолуччі – мисливських угіддях Януковича у Дніпровсько-Тетерівському лісгоспі. Цей же "Дом Лесника" займався постачанням коштовних матеріалів для розбудови Межигір’я.

Щодо нового власника будинку на Оболонській набережній, то він також пов’язаний з мисливським оточенням екс-президента. За даними видання, Артур Ростом’ян тривалий час був приписаний по вул. Радянській у селі Голованівськ, в одному будинку й сусідній квартирі з Вачаганом Ростомяном.

Останній відомий як співзасновник ТОВ "Мисливсько-рибальський клуб "Ярик". Цей мисливський клуб Вачаган Ростомян створив разом генерал-майором Костянтином Сапком, кількаразовим очільником Головного управління МВС у Київській області, у тому числі режиму  Віктора Януковича.

Нагадаємо, на Оболонській набережній екс-президенту Януковичу також належить квартира у будинку 15/5. В ній Янукович офіційно був прописаний ще до обрання президентом. Після того, як він переїхав до Межигір’я, помешкання продовжували утримувати за рахунок "Танталіту»" Після втечі Януковича до Росії квартиру опломбувала прокуратура.