МВС назвало причину вибуху у кафе в Ізмаїлі

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом вибуху і пожежі в кафе "Біля фонтану" в місті Ізмаїл Одеської області, в результаті якого постраждали 8 людей

Про це повідомляє Еспресо.TV  з посиланням на прес-службу МВС України.

"Як з'ясувалося, в одноповерховому кафе вибухнув балон з побутовим газом. Внаслідок цього постраждало вісім чоловік, які з різними ступенями отриманих опіків були відразу ж доставлені в лікарню", - розповіли в міліції.

Зазначається, що серед постраждалих - шестеро працівників закладу, двоє - його відвідувачі. Четверо постраждалих були доставлені в реанімацію.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Слідство встановлює всі обставини вибуху і пожежі і винних. Відповідальність за цей злочин передбачає штраф від 50 до ста 120 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, вчора ввечері  в кафе "У Фонтана" в Ізмаїлі пролунав вибух, внаслідок якого постраждали щонайменше вісім людей.