Бред Піт придбав дім на колесах за $1 млн.

Новенький трейлер американського актора Бреда Піта має професійну кухню, розкішну спальню та багато місця для його шістьох дітей

Такий пересувний будинок обійшовся акторові в $ 1 млн., повідомляє Еспресо.ТV з посиланням на Dailymail.

Поки Піт перебуває на знімальному майданчику, його родина може відпочити у велетенському фургоні, який вміщує в себе масивну вітальню з великим телевізором, досить велику для сімейної трапези кухню, і спальню, де тато, стомившись після зйомок, може заглибитись у сон.

48-метровий трейлер родини Піттів був відмічений на Celebrity Motor Homes за його величезний розмір. Трейлер не тільки довгий, але й широкий - створений просторим, аби кінозірка не відчувала себе тісно.

Вхідні двері відкриваються на модернізовану кухню з повнорозмірним вбудованим холодильником, електроплиткою, посудомийною машиною і дивовижною кількістю зустрічного місця.

Одна тілька кухня коштує $ 60 000 з усіма її новітніми технологіями.

Поруч з кухнею - вітальня, яка має кухонний стіл, величезний телевізор з плоским екраном і 10-метровий шкіряний диван, ймовірно, досить довгий, абі вмістити всю родину Джолі-Піт пліч-о-пліч.

Через розсувні двері - приватна світлиця Бреда - спальня з двоспальним ліжком і столом, де він щодня чепуриться перед зйомками.

Ванна кімната в спальні також простора, з душовою кабіною, достатнью для двох.