Генштаб: Росія намагається об'єднати бойовиків на Донбасі в єдину структуру

Протистояння між терористами на Донбасі свідчать про спроби військових Росії об'єднати сили незаконних збройних формувань в єдину структуру

Про це сьогодні на брифінгу повідомив виконуючий обов'язки Генштабу ЗС України Владислав Селезньов, передає Еспресо.TV.

"Враховуючи той факт, що останнім часом ніякі переговори, в тому числі і в" нормандському форматі "ні до чого конкретного не привели і продовжують відстрочувати, слід очікувати, що зіткнення між незаконними збройними формування не є згортанням проекту "Новоросія ", а є чіткою організацією російсько-терористичних військ для ведення подальших бойових дій за наказом єдиного керівництва ", - сказав Селезньов.

Крім того, він зазначив, що залишається загроза здійснення терактів відносно окремих громадян і організацій, які займаються волонтерською діяльністю і допомагають військовим. 

Нагадаємо, раніше неодноразово повідомлялося, що між терористами тривають збройні сутички.

За даними штабу АТО, терористи  збільшують кількість та інтенсивність обстрілів позицій сил АТО та населених пунктів Донбасу

Так, за минулу ніч бойовики 26 разів обстріляли позиції наших військ. Під вогонь терористів потрапили 11 населених пунктів та позицій українських військових поблизу них.