Наші військові завдали низку успішних ударів по терористах в зоні АТО

Українські військові в зоні АТО протягом останньої доби завдали низку успішних ударів по позиціях терористів в Донецькій та Луганській областях

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

Зокрема, підрозділ "армії Новоросії" в районі Докучаєвська (Донецька обл.), який став "знаменитим" завдяки звичці вести неприцільний хаотичний артвогонь, протягом останньої доби спробував два рази поспіль атакувати позиції українських військ. Після відповіді артилерійсько-мінометним вогнем з боку українських військ даний підрозділ з втратами був змушений відступити на вихідний рубіж. В результаті провалу атак бойовики звинуватили свого командира в тому, що він здійснював командування в стані алкогольного сп'яніння.

Також в результаті вогневого контакту в районі населеного пункту Щастя бойовою охороною одного з українських підрозділів був розгромлений авангард зведеної тактичної групи Збройних сил Росії, що висувався на передові позиції.

У районі населеного пункту Кримське відзначається активне ведення сторонами артилерійської контрбатарейної боротьби. Противник втратив в результаті вогневих ударів української артилерії як мінімум 1 танк, 2 БТР-80 і 1 БМП-2.

У районі населеного пункту Станиця Луганська після обстрілу позицій українських військ українська артилерія завдала удару у відповідь. Фактично знищений блок-пост бойовиків.