Ненависник Шевченка Олесь Бузина став шеф-редактором газети "Сегодня"

У холдингу "Сегодня Мультимедіа" (входить до "Медіа Група Україна") прийнято рішення про призначення ведучого журналіста видання Олеся Бузини шеф-редактором газети "Сегодня"

Про це Еспресо.TV повідомили в прес-службі медіахолдінгу.

"На новому етапі розвитку перед газетою "Сегодня" стоять нові завдання, серед яких - зміцнення лідерської позиції і посилення редакційної команди. Вирішення цих завдань особливо важливо з урахуванням ситуації на ринку друкованої преси. Одним із кроків для досягнення поставлених цілей стало призначення на посаду шеф-редактора газети "Сегодня" Олеся Бузини", - йдеться в повідомленні.

"Перед редакцією стоять нові амбітні завдання, а досвід і професійні якості Олеся допоможуть виданню вийти на новий рівень, зроблять газету "Сегодня" ще більш цікавою та затребуваною серед читачів, - прокоментував це призначення Василь Потапов, генеральний директор холдингу "Сегодня Мультимедіа". - При цьому важливо відзначити, що посада шеф-редактора - це, в першу чергу, управлінська позиція".

"Упевнений, що призначення на цю посаду талановитого професіонала Олеся Бузини підсилить команду газети "Сегодня" і дасть їй новий імпульс розвитку, - підкреслив Євген Лященко, директор холдингу "Медіа Група Україна".

Коментуючи своє призначення, Олесь Бузина зазначив: "Для газети "Сегодня" ніколи не було і не буде заборонених тем. Команда видання завжди керувалася і буде керуватися тільки пошуком правди. Стара журналістська істина свідчить, що стаття тільки тоді хороша, коли приречена на переказування. Ось цим простим принципом ми і будемо слідувати".

В прес-службі зазначили, що головний редактор видання Ольга Гук продовжує роботу на своїй посаді під керівництвом Олеся Бузини.

"Я вдячний головному редактору Ользі Гук за її професійний підхід до справи, вагомий внесок у досягнення газетою лідерських позицій і формування сильної редакційної команди видання, - зазначив Василь Потапов. - Дуже радий, що ми і далі будемо працювати з Ольгою в одній команді, розвиваючи наше видання".

Нагадаємо,  Олесь Бузина є автором книги "Вурдалак Тарас Шевченко".