Під Волновахою снаряд бойовиків влучив у рейсовий автобус. Загинуло 10 людей (ФОТО, ВІДЕО 18+)

З боку Докучаєвська півгодини тому завдано артилерійський удар бойовиками по блок-посту українських правоохоронців у районі Волновахи. Один зі снарядів влучив у рейсовий автобус

Про це написав у "Фейсбуці" начальник управління МВС у Донецькій області В'ячеслав Аброськін, повідомляє Еспресо.TV.

"Пряме влучення в пасажирський рейсовий автобус "Златоустівка - Донецьк (АВ" Південний ")". Станом на зараз 10 осіб загинули (6 жінок, 4 чоловіки); 13 поранених доставлені в районну лікарню Волновахи, в тому числі 1 міліціонер і 1 прикордонник з контузією", - написав Аброськін.

На місці події працює слідчо-оперативна група ГУМВС України в Донецькій області.

Водночас, у штабі АТО уточнили, що трагедія сталася близько 14.30 в населеному пункті Бугас поблизу Волновахи.

"Був цинічно розстріляний бойовиками з реактивних систем залпового вогню "Град". Вогонь вівся з напрямку Старобешево-Стила", - розповіли у штабі.

Зазначається, що в результаті обстрілу 6 людей загинуло (дані уточнюється) та близько 20 отримали поранення.

"В районі даного пункту пропуску відсутні позиції українських військових, тому дана подія яскраво свідчить про те, що терористи свідомо відкрили вогонь по мирним мешканцям", - наголосили у штабі.

Тим часом, луганська журналістка, у своєму "Фейсбуці" повідомила, що через трагедію перекрито трасу Донецьк-Маріуполь. "На маріупольському вокзалі ажіотаж", - написала вона. 

Крім того, прес-служба ГУ МВС України в Донецькій області повідомляє, що всього на Донеччині за минулу добу загинули двоє мирних жителів Красногорівки - чоловік і дружина, 50 і 47 років народженні. Ще шестеро людей отримали поранення.

Обстріляна маршрутка. Фейсбук

Ажіотаж на маріупольскому вокзалі.