Через ревнощі китаянка двічі відрізала статевий орган чоловіка

Ревнива дружина з Китаю відрізала чоловікові-зраднику пеніс коли він спав, а потім пробралася до нього в лікарню і відрізала пришитий член ще раз, викинувши його з вікна

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Daily Mail.

32-річний батько п'ятьох дітей Фан Лун випробував долю, коли вирішив використовувати телефон своєї дружини, щоб відправити повідомлення своїй коханці. Однак нещасний забув вийти зі свого поштового аккаунта після того як відправив повідомлення.

Пізніше його 21-річна дружина Фан Лун прочитала послання і вирішила помститися. Вона сказилася, схопивши ножиці, увірвалася в спальню і відрізала чоловіче достоїнство сплячому чоловікові.

Чоловіка доставили в лікарню, де лікарям вдалося врятувати орган і пришити його назад. Але очманілий дружині було мало помсти, вона прокралася в його палату і знову відрізала пеніс, викинувши його у відкрите вікно.

Шокований потерпілий, весь в крові, вибіг за дружиною на вулицю. А за ними подивитися на події вискочив і персонал лікарні. Зусилля з пошуку відрізаного члена не увінчалися успіхом. Ймовірно, його з'їла кішка, яка пробігала поруч.  

Ревнивицю затримали і посадили за грати, а її постраждалий чоловік не може більше мати дітей. А його 21-річна коханка Чжан Хун  поставилася до звістки про те, що її коханий залишився безплідним спокійно. "Це не має значення, адже у нього вже є п'ять дітей", - зазначила вона.