Нардепи хочу дозволити українцям стріляти в потенційних злочинців у себе вдома

Нардеп Леонід Ємець зареєстрував законопроект про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо забезпечення права на захист житла), яким хоче дозволити власникам житла застосовувати зброю на території свого майна для захисту свого життя та здоров'я

Про це він написав у своєму Фейсбуці, передає Еспресо.TV.

"Зареєстрував законопрокт 1720 за яким власник житла має право застосувати зброю на теритої свого майна для захисту свого життя та здоров'я. Сьогодні аби самому не сісти до в'язниці вам потрібно точно впевнитись що злочинець застосовує проти вас зброю. Бажано щоб вас було поранено. Інакше слідчі, суд,тюрма. 
Тепер якщо хтось вдерся до вас незаконно це його проблема. Ви спочатку стріляєте а потім з'ясовуєте чи був в нього водний пістолет чи ні", - написав він.

Відповідний законопроект вже зареєстровано на сайті Верховної Ради.

"Усім талановитим майбутнім злочинцям які планують когось замочити і завезти на власне подвірря, повідомляю що роботу правоохоронних органів ніхто не відміняв. І слідство буде в будь якому випадку. І якщо буде доведено що незаконного вторгнення не було та буде таки тюрма", - уточнив нардеп.