Як виглядає Росія очима американського фотографа (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Брюс Гілден прожив 16 днів у російській глибинці та зафіксував усе найцікавіше на свій фотоапарат

Американський фотограф провів понад 2 тижні у селищі, що знаходиться в 70 км від Єкатеринбурга, передає UAINFO.

За словами Гілдена, у цій місцевості проживають колишні кримінальники, наркомани і "втрачені люди". 

"Похмуре середньовічне співтовариство", - так описує американець глибинну Росію.

Найбільше часу Брюс Гілден провів разом з 32-річним Сергієм, на прізвисько "Кабан" - дрібним бандитом, який щойно вийшов з в'язниці. Друга людина, з яким часто спілкувався Гілден - такий собі Василь, колишній злочинець, який відсидів за вбивство вітчима.

Гілда хотів фотографувати природне життя цих людей, і щоб вони до нього звикли. Фотограф, бажаючи увійти в довіру, купував їм горілку і курей.


 
"Всі вони живуть в похмурих спільнотах сіл, що розпадаються, серед брудних просторів. Основа їхнього життя - горілка і насильство", - згадував потім Гілден.
 
Бандит Сергій розповідає, що він зараз "не на 100% злочинець - він більше не хоче в тюрму, а тому намагається займатися бізнесом - бере данину з проїжджаючих вантажівок, а також "кришує" таджиків, які перевозять наркотики. У вільний від бізнесу час Серьога культурно відпочиває:

У цій місцевості кількість жінок удвічі більше, ніж чоловіків, а тому і на Серьогу, і на його друзів, які майже всі пройшли через зони - великий попит.

Гілден каже, що тут спостерігається т.зв. inbriding - близькоспоріднені схрещування. Утім, фотограф зазначає, що дуже поважає цих людей - у такому кліматі і при майже повній відсутності матеріальної цивілізації ніхто інший не виживе.