У США створили соцмережу для сексуальних онлайн-ігр

Компанія FriXion з Майямі створила соціальну мережу для сексуальних іграшок, яка дає можливість користувачам спілкуватися і вступати у сексуальні відносини в режимі онлайн, навіть без особистої зустрічі

Про це повідомляє Еспресо.ТV з посиланням на Медікфорум.

Експерти вже прозвали цю технологію найбезпечнішим сексом з усіх можливих, адже ризик зараження будь-якими венеричними хворобами і ЗПСШ у користувачів цієї мережі дорівнює нулю.

Сексуальне задоволення досягається за допомогою різного роду пристосувань для стимуляції статевих органів, якими користувачі можуть управляти на відстані. Творці мережі навіть сподіваються розробити ігри та живі трансляції з використанням цієї технології, під час яких одна людина зможе керувати тисячами сексуальних іграшок по всій Землі. У даний час проводиться бета-тестування системи.

"Ми працюємо з різними девайсами, які пристосовуються для наших потреб. Приміром, нам вже вдалося адаптувати ігровий джойстик за $ 199, перетворивши його у вібратор. Рано чи пізно ми почнемо продавати і власні девайси, тому що у нас є багато цікавих ідей", - говорить засновник фірми.