Батальйон "Миротворець" готовий взяти до своїх лав нардепа Юрія Бойка

Добровольчий батальйон "Миротворець" готовий взяти до своїх лав представника Опозиційного блоку Юрія Бойка, щоб він проявив себе на війні на Сході

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу політсили.

"Я із задоволенням готовий побачити цього депутата в лавах свого батальйону "Миротворець", - заявив журналістам у кулуарах Верховної Ради перший заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук, коментуючи заяву колишнього "регіонала" про необхідність мобілізації РНБО, Кабміну і парламенту. 

"Мої слова можете вважати офіційним запрошенням. Так як у нас добровольчий батальйон, у нас не треба проходити складну систему мобілізації. Нехай пише заяву і ми її приймемо та забезпечено усім, щоб депутат Бойко показав свою геройську поведінку не лише в Парламенті, а й на фронті", - резюмував народний депутат.

"Я навіть готовий повернутися, на час його перебування там, назад до керування батальйоном, хай мене втретє забирають, мені не страшно. Ми надамо йому необхідне - хоч лопату, хоч автомат. Повірте, аби лиш ця людина зв'язала свої дії з тим, що говорила в сесійній залі", - заявив Тетерук.

Нагадаємо, сьогодні Юрій Бойко заявив, що підтримає указ президента про мобілізацію за однієї умови: якщо першим пунктом цієї постанови буде оголошена мобілізація в повному складі Адміністрації президента, Кабінету міністрів, РНБО, Верховної Ради України.