"Інтер" прислав юриста віддуватися перед Нацрадою з ТБ за російську попсу в ефірі

Керівництво телеканалу "Інтер" прислало на засідання Нацради України з питань телебачення та радіомовлення свого юриста, щоб пояснити ситуацію з трансляцією російських шоу у новорічну ніч

Про це повідомляє кореспондент  Еспресо.TV.

Натомість керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна не з`явилася на засідання.

Юрист телеканалу пояснив, що зараз Безлюдна бореться з пожежою, яка виникла у будівлі телеканалу.

За його словами, нині на адресу "Інтера" надходять загрози. "1 і 2  січня ми зняли з ефіру усі розважальні передачі як власного, так і закордонного виробництва, що з`ясувати ситуацію", - додав він.

Натомість він відмовився коментувати ситуацію з масовою відправкою у відпуску журналістів телеканалу, які висловили свій протест проти політики каналу.

Також він відмовився розповідати про власників телеканалу.

"Мені дуже шкода, що пані Безлюдна не прийшла на засідання. Це свідчить про відсутність бажання говорити на цю тему", - прокоментувала  член Нацради Ольга Герасим`юк.

Нагадаємо, у новорічну ніч в ефірі телеканалу "Інтер" транслювалося шоу за участю російських зірок естради, в тому числі тих, які демонструють яскраву антиукраїнську позицію.

Після цього Сскретар РНБО Олександр Турчинов написав листа голові Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрію Артеменку з вимогою анулювати ліцензію телеканалу "Інтер".

Зазначимо, що "Інтер" зараз належить структурі українського бізнесмена Дмитра Фірташа, в той час як "1+1" - структурі іншого крупного бізнесмена, а також губернатора Дніпропетровщини Ігоря Коломойського.

Читайте також, Чому Ляшко і Лещенко заступилися за "Інтер".