"Шахтар" не хоче самостійно платити за газон "Арени Львів"

"Шахтар" ще не підписав нової угоди з "Ареною Львів", бо хоче, щоб інші команди компенсували витрати за підготовку газону

Як повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на zaxid.net, про це розповів директор стадіону Денис Ринський.

"Справа у тому, що від початку оренди стадіону ФК "Шахтар" власними коштами та з допомогою працівників "Арени Львів" утримував газон. "Гірники" не скупилися на догляд за покриттям арени і застосовували найдорожчі технології. Тепер представники "Шахтаря" хочуть, аби інші команди, які гратимуть на полі "Арени Львів", частково компенсували ці витрати", - прокоментував директор арени

У свою чергу, керівництво "Арени Львів" не може погодитись на вимоги "гірників", адже за такими умовами проведення матчу на стадіоні стане не по кишені не лише іншим клубам, а й національній збірній України.

"На таких умовах інша команда повинна компенсувати "гірникам" кошти, які вони витрачають на утримання газону. І от зараз стоїть питання у розмірі цієї компенсації, а за технологією, яку використовує "Шахтар", вона буде дуже високою. Ми хочемо укласти цей договір на користь Львова, на користь нашого стадіону, а не на користь комерційної структури", - підсумував Денис Ринський.

Стадіон "Арена Львів" та ФК "Шахтар" повинні підписати договір вже цього тижня, адже 21 січня стартує продаж квитків на 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якому "гірники" прийматимуть у Львові мюнхенську "Баварію".