Оксана Марченко більше не буде ведучою "Україна має талант"

Новими ведучими 7-го сезону талант-шоу "Україна має талант" на телеканалі СТБ стали Костянтин Томільченко і Дмитро Танкович

Про це повідомляє Еспресо.ТV з посиланням на Viva.

"Це буде вже 7-й сезон проекту, і коли таке масштабне шоу стільки років в ефірі, йому необхідні кардинальні зміни. Тому в новому сезоні "Україна має талант" буде багато нововведень, це стосується як ведучих, так і правил та учасників шоу, - розповідає Володимир Турича, керівник ТО телеканалу СТБ, яке займається виробництвом шоу.

Він також зауважив, що посилюється відбір і в прямих ефірах буде вже ТОП-20 півфіналістів.

"Ми вводимо пару ведучих, ніж успадковуємо оригінальну, британську версію, це додасть проекту інтерактивності. У Діми і Кості величезний досвід роботи на талант-шоу і, повірте, це прекрасний тандем", - повідомив Турича.

Відзначимо, що Костянтин Томільченко працював у проекті з моменту його створення.

"З першого сезону я працюю креативним продюсером "Україна має талант" і, здавалося б, знаю всі тонкощі шоу, але зі своєї дзвіниці. Роль ведучого - це абсолютно новий виклик для мене і можливість проявити себе у ще одному амплуа в цьому шоу. За роки роботи в "Танцюють всі!" я побачив безліч танцюючих талановитих людей, але кожен раз щиро дивуюся, коли бачу номери учасників "Україна має талант"- наскільки різними вони можуть бути. Нашим завданням буде не тільки підтримувати і захищати учасників перед суддями, а й зі скептицизмом поставитися до побаченого і можливо навіть зуміти їх викрити", - поділився Дмитро Танкович.

Дмитро Танкович - провідний талант-шоу "Танцюють Всі!", Ігрового шоу "Куб", "Кулінарна дуель" (пост-шоу "МастерШеф"), креативний продюсер українського скетчкому "Коли ми вдома". Костянтин Томільченко - суддя талант-шоу "Танцюють всі!", Креативний продюсер "Х-Фактор" та "Україна має талант".

Нагадаємо, раніше українські користувачі розгорнули акцію в соцмережах, спрямовану на видалення "куми Путіна" Оксани Марченко з українського телебачення.