Британський лейбл видасть пісні українською мовою

Британський лейбл 30th Floor Records 31 січня випустить альбом київської електропоп-групи Norma

Ініціаторами цієї співпраці стали представники британського музичного видавництва, яке базується в місті Кардліф, пише Еспресо.TV з посиланням на Cultprostir.ua.

"Вони написали нам на soundcloud, що їм дуже сподобався наш альбом Basic і що вони хотіли б зробити його реліз у себе. Ми, звичайно, були не проти. Приємно, що пісні українською мовою цікаві за межами нашої країни. Ми ведемо також переговори про можливий вихід альбому на одному з лейблів в США", - пояснив клавішник групи Андрій Труфанов.

Крім того, 19 січня одна з пісень Norma буде презентована в подкасті французької радіостанції Volubilis.

За словами Труфанова, інтерес до творчості гурту з боку закордонних медіа куди вище, ніж вітчизняних. "Наші пісні виходять в подкастах і радіо-шоу в США, Німеччині та інших країнах. В Україні наш матеріал не викликає особливого інтересу. Дивно, так як співаємо ми українською", - розповів Труфанов.

Група Norma утворена в Києві у вересні 2013 року. До її складу входить соліст і автор пісень Євген Лашко, а також Андрій Труфанов (гітара, синтезатори, технічна частина). На сьогодні команда випустила три сингли і дебютний повноформатний альбом Basic (2014).