РНБО: Бойовики обстріляли житлові квартали Єнакієвого та Донецька, щоб звинуватити в цьому сили АТО

Вчора ввечері артилерія бойовиків, яка розташовувалася поблизу Горлівки та окремих районів Макіївки Донецької області змінила напрямок артилерійського вогню

Як повідомив під час брифінгу речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, раніше терористи обстрілювали населений пункт Піски, а ввечері вони відкрили вогонь в бік житлових масивів міст Донецька та Єнакієвого, що перебувають на тимчасово підконтрольній бойовикам території. У обстрілах члени бойовики традиційно звинувачують сили АТО, передає Еспресо.TV.

Також внаслідок обстрілу бойовиками блокпосту в районі населеного пункту Фащівка Луганської області загинув 1 та було поранено ще одного мирного мешканця. Також терористи з "Градів" обстріляли місто Артемівськ Донецької області і Луганську ТЕЦ у м. Щастя.

Унаслідок обстрілів з боку бойовиків також зазнає руйнувань інфраструктура в зоні АТО - було пошкоджено газопровід високого тиску, без газу залишились 5,5 тис. мешканців м. Щастя Новоайдарського  району, сс. Передільське, Геївка, смт Петрівка Станично-Луганського району.

Нагадаємо, внаслідок нічного обстрілу в Донецьку загинули четверо мирних мешканців