Адвокат Надії Савченко в програмі "Студія Захід з Антоном Борковським" о 23:00

Сьогодні о 23-й в гостях у "Студії Захід з А. Борковським" на Еспресо.TV адвокат Надії Савченко Микоал Полозов, віце-президент Європарламенту Ришард Чарнецький та політолог Тарас Возняк

Так, Микола Полозов розповість про стан здоров’я викраденої російськими спецслужбами української льотчиці Надії Савченко і про шанси звільнити її.

Віце-президент Європарламенту Ришард Чарнецький пояснить, у чому ж унікальність теперішньої антикремлівської резолюції, які додаткові санкції можуть бути впровадженими проти Кремля і наскільки далеко підуть  США та ЄС задля обмеження апетитів Путіна.

Політолог, головний редактор часопису "Ї" Тарас Возняк і політичний оглядач московської редакції "Радіо Свобода" Міхаїл Соколов аналізуватимуть, чому Кремлю вигідно затягування війни з Україною, попри затягування зашморгу на російській економіці.

Андрій Павлишин, історик, член українського ПЕН-Клубу й Олег Радик, співкоординатор бойкотного руху російських товарів дадуть свою оцінку "законопроекту Княжицького-Денисенка", спрямованого на заборону мильних опер, що вихваляють російських силовиків.