Штаб: Терористи втратили танк та групу піхоти біля Чермалика

В результаті успішного вогню у відповідь українських військових біля населеного пункту Чермалик на Донеччині терористи втратили танк та групу піхоти

Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО, передає Еспресо.TV.

Зокрема повідомляється, що на всій лінії розмежування штабом АТО зафіксовано 63 обстріли з застосуванням бойовиками різноманітного озброєння. Основними місцями зосередження вогню терористів залишаються райони поблизу Донецького аеропорту, на Дебальцівському та Маріупольському напрямках, а також Кримське та Станиця Луганська на Луганщині.

З РСЗО БМ-21 "Град" тричі було обстріляно позиції українських військових поблизу населеного пункту Кримське, двічі – в районі Геєвки та Пісків. Також під вогонь реактивних систем потрапили Водяне, Красногоровка, Новоселівка, Новомихайлівка, Нижнє, Новокалинове, Отрадівка, Старогнатівка, Первомайськ, Тошківка, Трьохізбенка, Тоненьке, Чернухіно.

Під Славяносербськом та поблизу Новгородського бойовики вели вогонь з танків. В районі н.п. Орлово-Іванівка та Кримсько протягом дня українських військових обстрілював снайпер.

На кожний постріл противник отримував адекватну відповідь українських військових. Так, наприклад, в районі населеного пункту Чермалик, внаслідок відповіді наших артилеристів бойовики втратили танк та групу піхоти.