Геращенко: Вибух у Харкові як теракт кваліфікувати рано, це може бути людська дурість

Радник міністра внутрішніх справ, народний депутат Антон Геращенко говорить, що не поспішав би кваліфікувати вибух у Харкові, що стався ввечері біля приміщення суду, як теракт

Про це він сказав у ефірі Еспресо.TV

"У московському районному суді міста Харкова проходило засідання у справі члена партії "Свобода" на прізвище Соколов. Він обвинувачувався в тому, що 26 жовтня прийшов на виборчу дільницю зі зброєю, звинувачувався в незаконному зберіганні зброї та боєприпасів. На суді була його група підтримки, після закінчення судового засідання, вони вийшли з будівлі суду, і стався вибух. Зараз ще рано говорити, що це було. Можливо, хтось із тих, хто прийшов, був з якимось пристроєм, можливо це терористичний акт, але поки ще робити висновки рано", - наголосив Геращенко.

Радник Авакова повідомив, що на місці працює слідчо-оперативна група, але достеменно з'ясувати, що стало причиною вибуху, поки що не можуть.

"Можу сказати, що різне може бути з урахуванням того, що у нас зараз багато молоді мілітаризованої, можуть носити з собою гранату на всякий випадок, тому не виключаю, що це може бути людська дурість, а може - це терористичний акт, поки говорити рано. Вибух був біля суду. Мені начальник міліції сказав, що поранено 6 осіб", - сказав Антон Геращенко. 

За інформацією Харківського агентства "Медіапорт", яке процитувало прес-секретаря прокурора області Віту Дубовик, двоє з поранених у важкому стані.  

Нагадаємо, у понеділок ввечері у Харкові під будівлею суду пролунав вибух