Мільйонерша з США переписала весь свій спадок на собаку

Мільйонерша з США викреслила синів із заповіту і залишила все багатство собаці

Про це повідомляє Еспресо.з посиланням на Mirror.

60-річна бухгалтер Роза-Анна Болсані (Rose Ann Bolsany) заявляє, що настільки любить свого мальтійського тер'єра Беллу Мію, що вирішила залишити їй цілий статок після смерті. Трирічна собака успадкує коштовності, гроші і навіть будинок для відпочинку.

Пані Болсані, яка проживає у Квінсі (Нью-Йорк), говорить, що її пес – "подарунок від бога", і задовольняє кожен каприз тер'єра. Белла Мія їсть найкращі сорти м'яса, у неї є власна спальня, обставлена кращими меблями для собак.

Жінка впевнена, що її сини цілком задоволені рішенням матері віддати свій спадок собаці. "Мої діти дорослі й успішні. Їм не потрібні мої гроші. Вони знають, якими щасливими вона зробила нас з чоловіком. Ми зробили її життя таким розкішним, що нам хотілося б переконатися, що вона буде такою ж коли я помру", - зазначила мільйонерша.

Зазначимо, що це далеко не перший подібний випадок в США. Так, в 2007 році померла власниця готелю в Нью-Йорку Леона Хелмзлі (Leona Helmsley), яка залишила мільйонний статок своєму тер'єрові.