Бойовики накрили вогнем Бахмутку, є загроза прориву,- Семенченко

Бойовики артударами завдали серйозних пошкоджень 31-му блокпосту на Бахмутській трасі в Луганській області, є велика кількість поранених

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив народний депутат від "Самопомочі" Семен Семенченко, передає Еспресо.TV.

"Луганська область. Зранку, в результаті 6-годинної артпідготовки, завдано серйозних пошкоджень 31 блокпосту, завдано удару важкою технікою терористів. В армійських підрозділах, які утримують опорні пункти, значна кількість "300", даних про "200" немає. За попередніми даними, в селище Жолобок (Слов'яносербський район, Луганська область - ред) увійшли російські групи", - повідомив він.

"Йде бій, є безпосередня загроза обом блокпостах (29-му і 31-му). Частини батальйону "Донбас" приведені в бойову готовність", - додав він.

Також Семенченко зазначив, що є "маса питань до командування сектором. Вони будуть задані в Комітеті з питань національної безпеки і оборони після ліквідації загроз прориву".

Крім того, Семенченко додав, що "за попередніми даними терористи увійшли на 31 блокпост (інформація перевіряється), 29 блокпост обстрілюється з далекобійної артилерії".