Російський футбольний союз хоче розплатитися з Капелло грошима ФІФА

Два дні тому Російський футбольний союз (РФС) отримав кошти від Міжнародної федерації футбольних асоціацій (ФІФА), які будуть направлені на погашення заборгованості перед головним тренером національної збірної Фабіо Капелло

Проте грошей вистачить лише на часткове погашення боргу, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "ТАСС".

"Дійсно, ми отримали кошти від ФІФА, це сталося два дні тому. Найближчим часом направимо їх на погашення заборгованості перед Капелло. Але на всю заборгованість цих коштів не вистачить, сума не настільки значна", - заявив президент РФС Микола Толстих.

Нагадаємо, у листопаді Роструд виявив у РФС заборгованість із заробітної плати перед співробітниками на загальну суму понад 181 млн. руб. 19 грудня Роструд на місяць продовжив терміни з погашення боргів, а потім оштрафував РФС і главу організації Миколи Толстих через затримку виплати зарплати співробітникам - на 40 тис. і 4 тис. руб. відповідно. До 19 січня РФС не зумів розплатитися з Капелло, тож Роструд заявив, що проведе позапланову перевірку РФС.

Як уже повідомлялося, Капелло може виступити з ініціативою розірвання контракту, якщо заборгованість з виплати зарплати не буде погашена.