Американець зробив майже 200 процедур та операцій, аби стати схожим на ляльку Кена

Хлопець навіть вирішив ризикнути власним зором для того, щоб видалити вени з чола

Джастін Джедліка зробив вже 190 косметичних процедур, аби перетворити себе на пластикового Кена. Тепер залежний від пластичної хірургії хлопець пішов під ніж знову, аби прибрати з чола вени, які він називає "як у Джулії Робертс", пише The Daily Mail.

Фото: The Daily Mail

34-річний житель Нью-Йорку вже витратив $ 220 тис. на 20 пластичних операцій, але вважає, що і досі не досконалий.

"Мене знають як одного з найекстримальніших серед тих, хто має пристрасть до пластичної хірургії. Як художник я завжди любив малювати та створювати скульптури, і для мене пластична хірургія – це розширення моєї творчості", - зазначив Джастін.

Серед широкого списку процедур Джастіна – підняття черепної кістки - надбрівної дуги, імплантати плеч, збільшення щік, губ, сідниць та підборіддя.

"Зовсім нещодавно у мене були три вени, які виступали щоразу, як я посміхався або сміявся. Я називав їх своїми венами "Джулії Робертс". Я переніс процедуру з високим ризиком, оскільки була вірогідність осліпнути", - зазначив Джастін.

Він додав, що зрештою і ця операція була успішно проведена. Також чоловік розробив для себе унікальні імплантати ручної роботи для спини, робив їх він самостійно, аби переконатися, що вони повністю "відповідають естетиці Кена". 

І навіть після цього хлопець планує лягати під ніж та ще робити операції.

"Мене чекає ще довгий шлях до того, як я скажу, що я на 100% пластиковий. Зокрема, потрібні імплантати черевної частина та литкових м'язів. Мене ніщо не зупинить на шляху до мети", - каже Джастін.

Раніше Еспресо.TV повідомляло, як 23-річний фанат Кім Кардашіан з Великої Британії витратив $150 тис на косметичні процедури, щоб стати схожим на свого американського кумира.